Pepptalk voor de Camperaars


Mijn naam is Wolfgang Peppmeier, de persoon achter Pepptalk. Ik geef in diverse branches, zoals in de kappersbranche, in Nederland en Vlaanderen teamtrainingen en ‘gesprekken op maat’ op locatie. Daarnaast geef ik cursussen in persoonlijke ontwikkeling en ik begeleid groepen ‘Schrijven en spreken vanuit je hart’.

~|icon_heart_alt~|et~|outline

De Peppmobiel

Omdat ik veel onderweg ben, heb ik enkele jaren geleden een camper gekocht, de Peppmobiel. De Peppmobiel gebruik ik ook als mobiel kantoor tussen de trainingen in. Als ik ergens een training geef kies ik voor de overnachting een camperplaats of camping in de buurt van mijn training.

~|video-camera,~|fa~|solid

Filmpjes

Elke keer dat ik een camperplaats of camping bezoek maak ik hiervan een filmpje. Deze filmpjes plaats ik eerst op de facebook-pagina’s van diverse camperclubs en vervolgens op mijn eigen YouTube kanaal ‘peppmobiel on tour’.

Soms geef ik ook op camperplaatsen met groeps-accommodatie cursussen voor camperaars zoals:
‘Persoonlijke ontwikkeling’ en ‘De kunst van het gelukkig zijn’.
Wil je met mij persoonlijk contact opnemen stuur een mail naar info@pepptalk.nl of bel 06-54674673

Prev 1 of 21 Next
Prev 1 of 21 Next

Onder de naam ‘Pepptalk’ geeft Wolfgang Peppmeier lezingen, workshops en individuele coaching in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. W. Peppmeier is schrijver van het boek ‘Uitstraling – laat van buiten zien wie je van binnen bent’. www.pepptalk.nl - Wolfgang Peppmeier is lid van Spiritual Speakers, hoofdredacteur van Top Hair Benelux en managementtrainer bij Jump. Daarnaast was hij interim manager bij Great Lengths Nederland en werkt hij al jobcoach en in de burn-out begeleiding. Tel. +31(0)6-54674673 – mailadres: info@pepptalk.nl

Contact Formulier

Neem contact op voor meer informatie

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


×

WhatsApp Chat

Klik op een van de onderstaande medewerkers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@pepptalk.nl

× Hoe kunnen we je helpen?