Coaching Particulieren

Coaching Particulieren

Zoek je een nieuwe invulling voor je leven en wil je leegte opvullen met meer ruimte? Wil je pessimisme veranderen in optimisme?

Je mag gewoon jezelf zijn. Als jij je uitstraling wilt verhogen, haal dan de beste kanten van jezelf naar boven. Als je zin hebt in verhelderende gesprekken, bel me dan. Ik help je bij het vinden van je talenten, kwaliteiten en inspiratiebronnen. Wij gaan samen op zoek naar je echte drijfveren en je passie.

Als je het prettig vindt, kunnen deze motiverende gesprekken ook wandelend in de natuur plaatsvinden.
Creëer een positief levensgevoel – het gevoel van jou leven!
Tel. 035-531 26 88 of 06-546 746 73
Kosten: Elk gesprek – binnen of buiten in de natuur – duurt anderhalf uur en kost € 45,-

Weetje

Succesvolle mensen en succesvolle organisaties hebben iets gemeen. Zij weten precies waar ze naar toe willen werken en sturen al hun beschikbare middelen en energie in die richting.

Wij helpen ook organisaties én hun werknemers bij het bereiken van hun doelen. Dit doen wij door individuele begeleidingstrajecten, teamtrajecten, advies en ondersteuning te bieden bij verandermanagement.

Particuliere coaching bij Pepptalk

Intuïtief schrijven

Ben je op zoek naar zingeving en je diepste drijfveren? Dan is regelmatig schrijven heel verhelderend. Denken op papier betekent dat je er een extra bewustzijn bij krijgt. Schrijven is de basis om jezelf te leren kennen. Door regelmatig te schrijven word je je bewust van alles wat je bezig houdt. Schrijf je vragen op en je onderbewustzijn zal je het antwoord geven. Schrijven als medium om tot jezelf te komen. Wil je schrijven zoals anderen schilderen?
Bel voor meer informatie. Wilt u elders in het land met een schrijfgroep beginnen en wilt u dat ik deze groep begeleid? Laat het mij weten.

Creëer een positief levensgevoel!

De magische Kubus

Wie dit spel ooit heeft gespeeld, zal het zich altijd blijven herinneren. Het komt uit de oudheid maar niemand weet precies waar zijn oorsprong ligt. Het imaginaire spel geeft een verrassend diepe inzicht in onze persoonlijkheid. Het imaginatiespel met de magische kubus presenteert ons interessante ‘doorkijkjes’ in ons onderbewustzijn. Tijdens persoonlijke gesprekken gebruik ik onder andere dit imaginatiespel. Het is ook geschikt om het samen met goede vrienden te spelen. Als je wilt, kom ik naar je toe en beloof ik je een gezellige en spannende avond (of een ander dagdeel). Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op.

Kernkwaliteiten en het kernkwadrant

Wilt je een interessante avond (of een ander dagdeel) met diepgang samen met goede vrienden organiseren, dan zijn kernkwaliteiten een geschikt thema. Het zal een positieve avond worden waar alle deelnemers over hun ‘prettige kanten’ mogen praten.

Meer informatie?

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie? Wacht niet langer en neem nu contact op met PEPPTALK, telefonisch op 035-5312688 / 06-54674673 Of stuur een email aan info@pepptalk.nl

Open Pepptalks:

Geen Evenementen

Pin It on Pinterest

Share This