Workshops Particulieren

Workshops Particulieren

Particuliere workshops bij Pepptalk

Wil je meer waardering? Ga dan op zoek naar waarden die anderen in jou kunnen waarderen.

Wil jij je ont-wikkelen? Door steeds maar te doen wat anderen willen en te luisteren naar wat anderen van je verwachten, heb jij je persoonlijkheid met vele lagen omwikkeld. Je hoeft dus niet je persoonlijkheid te veranderen maar te ont-wikkelen. Je mag gewoon jezelf zijn.
Door een aantal gesprekken kom je steeds dichter bij jezelf. Ik help je bij het vinden van je eigen kernkwaliteiten en talenten. Wij gaan op zoek naar wat je echt wilt: je passie, je lievelingsactiviteiten, je inspiratiebronnen, je belemmeringen, voorwaarden en je waarden- en normenpakket. Het is ook nog heel inspirerend omdat ik niet werk vanuit je schaduwkanten maar vanuit je kwaliteiten en je passie.
Elk gesprek – binnen of buiten in de natuur – duurt anderhalf uur en kost € 45,00.

Gooische Run 2013Diepte Wandelingen

De leukste vergaderruimte vind je in de natuur. Ruil de beperking van je werkplek in voor geestverruimende gesprekken tijdens een wandeling met een ruime horizon. De natuur heeft een gunstige invloed op je geestelijke en lichamelijke conditie. Je krijgt buiten nieuwe ideeën en een ruimere kijk op je problemen en uitdagingen. Laat je verrassen door je eigen creativiteit en inspiratie. Mensen in beweging willen in beweging blijven. Mensen in rust willen met rust gelaten worden. Zorg ervoor dat je in beweging blijft.

Ga onthaasten en geniet

In één of meer wandelingen, wel of niet aangevuld met gesprekken in de praktijkruimte, leer je naar jezelf te kijken. Elke reis begint met een eerste stap. Wil je beginnen met de reis naar jezelf?

Wandeling elke woensdag in het Gooi

In principe elke woensdag om 10.00 uur in de ochtend organiseer ik een wandeling van ca. 1 uur waarbij Iedereen welkom is. Maar bel van tevoren als je komt. (geen kosten)
Wij treffen elkaar bij restaurant La Place op de hei in Laren. (gelegen bij de afrit Laren van de A1).
Bij voldoende belangstelling kunnen de wandelingen ook op andere dagen of op andere locaties plaats vinden

Meer informatie?

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie? Wacht niet langer en neem nu contact op met PEPPTALK, telefonisch op 035-5312688 / 06-54674673 Of stuur een email aan info@pepptalk.nl

Open Pepptalks:

Geen Evenementen

Pin It on Pinterest

Share This