Pepptalk voor Persoonlijke ontwikkeling


Mijn naam is Wolfgang Peppmeier, de persoon achter Pepptalk. Ik geef cursussen in ‘persoonlijke ontwikkeling’ en ‘de kunst van het gelukkig zijn’ en begeleid groepen onder het motto ‘Schrijven en spreken vanuit je hart’.

Prev 1 of 4 Next
Prev 1 of 4 Next
~|icon_heart_alt~|et~|outline

Schrijven en spreken vanuit je hart

Er zijn mensen die graag in een groep samen willen schrijven en spreken en op die manier zichzelf beter willen leren kennen. Door over jezelf en je gedachten en gevoelens te schrijven en te spreken kom je dichter bij jezelf. Wil jij ook naar een schrijf- en spreekgroepen komen of wil jij zelf ook een groep beginnen? Stuur een mail naar info@pepptalk.nl

~|icon_map_alt~|et~|outline

Overal in Nederland

De bedoeling is dat je aan je persoonlijke ontwikkeling en je zelfbewustzijn gaat werken door bijvoorbeeld om de twee weken of eens per maand als groep bij elkaar komt en samen schrijft en spreekt.

~|gift_outline~|et~|outline

Prettiger en gelukkiger leven

Voor wie is dit project bedoeld? Voor mensen die met zichzelf in balans willen komen. Voor mensen die zichzelf en anderen beter willen begrijpen. Waarom zou je dat willen doen? Als je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt, word je gelukkiger en voel je je prettiger. Je hebt ook minder angst voor je eigen succes. Mensen die gelukkiger zijn en zich op hun gemak voelen hebben minder stress, zijn succesvoller en hebben meer zelfvertrouwen en zelfrespect.

~|icon_piechart~|et~|outline

Samen groeien

Omdat wij samen leren, kunnen wij samen groeien en leren wij beter met onszelf en anderen te communiceren. Daardoor kunnen wij makkelijker de dagelijkse situaties naar onze hand zetten. In eerste instantie gaat het over schrijven vanuit je hart. Wie dat wil en er aan toe is kan ook oefenen met spreken vanuit het hart.

R~|icon_check_alt2~|et~|outline

Vanaf 8 personen kan het al

In eerste instantie gaat het om 5 tot 10 bijeenkomsten. De investering in jezelf is 15 euro p.p. per bijeenkomst. Dat is het bedrag dat ik vraag voor mijn komst op locatie en de begeleiding van de groep. Daarna kunnen de deelnemers zelf beslissen of zij als schrijf- en spreekgroep alleen verder willen gaan of dat ik er nog eens 5 tot 10 keer bij ben om de groep te begeleiden.
Ideaal is als er tussen de 10 en 20 deelnemers zouden zijn maar vanaf 8 personen kunnen we al een schrijf- en spreekgroep beginnen in jouw woonplaats.
De bijeenkomsten kunnen, in overleg met mij, op elke willekeurige dag overdag of ’s avonds plaats vinden. De groep bepaalt zelf hoe vaak zij samen willen komen: bijvoorbeeld om de twee weken of eens per maand.
Waar vinden de bijeenkomsten plaats? Het kan bijvoorbeeld bij een deelnemer thuis zijn of in een clubruimte. Kijk zelf even rond bij jou in de buurt waar of bij wie het kan. Je kunt uiteraard zelf je eigen groep samenstellen.

Wil je met mij persoonlijk contact opnemen bel 06-54674673 of schrijf een mail naar info@pepptalk.nl

Onder de naam ‘Pepptalk’ geeft Wolfgang Peppmeier lezingen, workshops en individuele coaching in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. W. Peppmeier is schrijver van het boek ‘Uitstraling – laat van buiten zien wie je van binnen bent’. www.pepptalk.nl - Wolfgang Peppmeier is lid van Spiritual Speakers, hoofdredacteur van Top Hair Benelux en managementtrainer bij Jump. Daarnaast was hij interim manager bij Great Lengths Nederland en werkt hij al jobcoach en in de burn-out begeleiding. Tel. +31(0)6-54674673 – mailadres: info@pepptalk.nl

Contact Formulier

Neem contact op voor meer informatie

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


×

WhatsApp Chat

Klik op een van de onderstaande medewerkers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@pepptalk.nl

× Hoe kunnen we je helpen?