Zakelijke Lezingen

Zakelijke Lezingen

Zakelijke lezingen bij Pepptalk

Er vinden regelmatig lezingen plaats in Nederland en Vlaanderen. Of wilt u zelf een lezing organiseren voor uw bedrijf, buurt-centrum, spirituele centrum, beurs, bibliotheek, dansschool, wellness-centrum, volksuniversiteit, etc.
Of wilt u een interessante avond samen met uw vrienden organiseren en Wolf Peppmeier uitnodigen voor een motiverende invulling? Wij leven in een tijdperk waarin alles gemeten wordt met economische efficiency. Maar er is meer dan dat alleen. Bewustwording is de sleutel van de deur die als eerste open moet. Ga op zoek naar je diepste drijfveren en wensen.

Persoonlijke gesprekken

Verschenen in Vakblad Stijl en kleur 2012Wil je persoonlijke gesprekken, komt je enkele keren naar mijn praktijkruimte in het Gooi of ik kom desgewenst naar jou toe. Sommige gesprekken vinden wandelend plaats in de natuur.

Of je komt twee keer een halve dag of eenmaal een hele dag naar het Gooi.
Als je het prettig vindt kan dit bewustwordingsproject ook plaatsvinden in een hotel in Nederland of in het Sauerland. Dan maak je er een ontspannen weekeinde van. Je kunt het weekeinde ook samen komen met je partner.

Heel gezellig is een hotel-weekeinde samen met goede vrienden. Wandelen, het zoeken naar kernkwaliteiten, normen en waarden, inspiratiebronnen en de magische kubus zijn de onderwerpen.

Werken aan jezelf is een levensweg. Deze weg begint wanneer jij het toelaat. Misschien mag ik je een stukje op jouw weg begeleiden. Er zullen dingen zijn die je ervoor moet loslaten, maar je moet vooral iets toelaten, namelijk jezelf. Accepteer dat jij de belangrijkste persoon in jouw leven bent. Jij hebt de verantwoording voor jouw leven. Zorg goed voor wat je gekregen hebt – jezelf. Respect voor het andere leven begint bij zelfrespect. Ook tolerantie en begrip voor anderen beginnen bij jezelf. Waarop wacht je nog? Ga de deur uit en kom binnen.

Meer informatie?

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie? Wacht niet langer en neem nu contact op met PEPPTALK, telefonisch op 035-5312688 / 06-54674673 Of stuur een email aan info@pepptalk.nl

Open Pepptalks:

Geen Evenementen

Pin It on Pinterest

Share This